Avís legal



Avís legal

© Vantum Corporate S.L. 2011. Tots els drets reservats
Denominació social Vantum corporate S.L.
Domicili social a Avda Ernest Lluch, 32, Parc Tecnocampus Mataró - Maresme, Edifici TCM2 - Planta 4 ª D18
08302 Mataró (Barcelona).

Per comunicar-se amb nosaltres pot fer-ho en la nostra secció Contactar.

L'informem que l'objectiu d'aquest web-site, www.vantum-corporate.com, és la d'informar de tots els servei que la societat abans esmentada ofereix i realitza.

Els drets de propietat intel · lectual de la web, el seu codi font, disseny, estructura de navegació i els diferents elements en ella continguts són propietat de Vantum Corporate. Aquest contingut és de creació totalment pròpia i per tant estan protegits sota totes les lleis que ofereix la propietat intel · lectual.

Tot enllaç a aquesta web, haurà de notificar-se al titular de la mateixa mitjançant la seva secció Contactar o amb el webmaster. Així mateix qualsevol ús del contingut de la mateixa haurà de sol · licitar-se prèviament, no garantint la seva autorització.

Vantum Corporate es reserva la facultat d'efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda al seu web.

Les cookies només seran utilitzades per l'eina d'anàlisi web, per tal d'obtenir dades sobre el trànsit que aquesta web genera i en cap cas seran utilitzades amb cap altra finalitat. No obstant  l'usuari podrà desactivar-les o esborrar-les en tot moment del seu navegador. Per això li suggerim la secció d'opcions del seu navegador on podrà efectuar aquests canvis.