Misió i  Valors


  MISIÓ

Vantum Corporate és una empresa independent d’assessorament corporatiu financer i estratègic per a petites i mitjanes empreses (pimes) en fase de creixement, que facilita l’expansió i internacionalització de les pimes a nivell orgànic o via adquisicions

  VISIÓ

Vantum Corporate és la firma independent d’assessorament corporatiu de referència en el mercat, especialitzada en el segment de pimes innovadores amb potencial de creixement

  ENFOC

Els serveis oferts per Vantum Corporate es caracteritzen pels aspectes següents:

Integració  de les àrees estratègica i financera

Visió empresarial: pràctica, fonamentada en l’anàlisi, el diagnòstic, la presa de decisions i la implementació

Aplicació de la metodología de les multinacionals i grans empreses a l’abast de la Pime.

Experiència sectorial



  VALORS

Independencia: Vantum Corporate és una firma d’assessorament  independent de capital privat, que no pertany a cap grup empresarial o financer

Especialització: Vantum Corporate està focalitzada únicament en l’assessoria corporativa financera i estratègica i per tant no té previst incloure dins la seva cartera de serveis la prestació de serveis complementaris (assessorament legal, gestió comptable, gestió laboral, auditoria ...) als serveis prestats.

Coneixement sectorial: Vantum Corporate col.labora amb emprenedors, empresaris, directius i inversors amb una sòlida experiència sectorial.

Compromís i vinculació amb l’Empresa:  l’assessorament es realitza sense cap conflicte d’interès i amb la certesa que la feina realitzada es fa en benefici única i exclusivament de l’empresa client.
Vantum Corporate no inverteix en les empreses client.

Exclusivitat: Vantum Corporate es compromet a treballar sota un règim d’exclusivitat, de manera que a l’hora de fer el projecte, el client te la certesa que no s’està treballant per a cap competidor.

Compromís i responsabilitat social:  Vantum realitza periòdicament accions de caràcter social i dedica una part de la seva facturació a ajudar a projectes realitzats per ONG.